_Tazeanne Çok kötüyüm 15.hafta 32 bin çıkan beta hcg 16.haftada 24 bin çıktı hastanede sıra bekliyorum elim ayağım tutmuyor neden düşmüş olabilir başına gelen var mi
tugcesakzci _Tazeanne beta değeri belirli bir zaman sonra düşüşe geçiyor gebelik boyu artarak devam etmiyor. Strese sokmayın kendinizi doktorunuz size açıklar durumu 🙏
UmmNasuh _Tazeanne normal diye biliyorum canım 11. Haftadan sonra HCG değeri aynı düzeylerde ilerliyor
Churcill _Tazeanne betaya niye baktılar ki artık elli ayaklı bebek olmuş sonuçta bundan sonra bebeğin boyutuna bakılarak gelişimi takip edilir betanın bi önemi yok zaten ilerleyen zamanlarda o değer düşüyo ya da çok aman amam artmıyo diye biliyorum
3438FG _Tazeanne Bana doktorum bebek ve kese görüldükten sonrasında beta hcgnin bir önemi olmadığını söylemişti. Hcgye bakarak değil ultrasonda bebeğin gelişimine göre hareket ettiklerini söylemişti. Hiç üzülmeyin endişelenmeyin birşey var olduğunu sanmıyorum
3438FG _Tazeanne Hiç korkma canım. Kendini kötüye yorma. Bildiğim kadarıyla hcg zaten bir süre sonra düşüşe geçiyor. Çok geçmiş olsun
_Tazeanne tugcesakzci UmmNasuh cennettemel 3438FG Churcill Teşekkür ederim hepinize bende önceden öyle duymuştum belli bi haftadan sonra önemi yok diye inşallah gelişimi herşeyi yerindedir
cennettemel Bebek büyümeye basladiktan sonra betanin onemi yok benim 78 bindeydi 77 bine dusunce acil doktora gittim bebegim yine sapasaglamdi korkmayin bisi cikmaz
_Tazeanne Pamuk teşekkür ederim inşallah herşey normaldir randevusuz geldiğim için bekletiyorlar muayene olacağım
_Tazeanne Gördüm çok şükür herşey normal plasenta artık hücre üretmiyor üretmediği için de beta salgılamıyor bundan sonra betaya bakılmaması lazımmış teşekkür ederim hepinize ❤️