seymanurer Sbha_13 Ben Siirt yaşıyorum böyle bir uygulama varmı bilmiyorum nereden başvuru yapışıyor bilgi verebilir misiniz
Yessiimm Sbha_13 eşim başvuru yapmış ama onaylanmamış neye göre bakıp veriliyor hiç bilmiyorum ev yok araba yok kiradayız ınstagramda görüyorum belli bi kitleye sahip insanlara çıkmış ilginç 🤔
Esraserttag pandoraninkutusu Bende doğum bekleniyor yazıyor çıkıp çıkmadığını önceden öğrenmişmiydiniz yoksa aniden mi geldi
Sbha_13 pandoraninkutusu anladim gule gule kullanin bende basvurmustum ama kabul etmemisler hani ustumuze evde yok arabada yok nasil sartlar gerekiyor acaba cok merak ettim
pandoraninkutusu Esraserttag arayıp öğrenmiştim önce başvuru onaylandı söylediler ve ek kısa sürede teslim edilir denmişti onaylandıktan 20 gün sonra geldi
Sbha_13 elifsen evimiz yok arabamizda yok kiradayiz asagri ucretten bi tik fazla aylik gelirimizi baskada hicbiseymiz yok niye vermediler acaba merak ettim
Sbha_13 Tugbaer1 ne guzel valla ben basvurdumda 3 haftadir bekloyorudum bugun aradim kabul edilmemis dendi nasil sartlar istoyorlar merak ediyorum
elifsen Sbha_13 büyük bir paket sonuçta içinde park yatak var her şey var. Bence biraz tanıdık ya da torpille işliyor gibime geliyor.
Sbha_13 seymanurer bu istanbul icin canim yasadiginiz sehirde varmidir bilmiyorum ama bi arastirin isterseniz
seymanurer Sbha_13 Teşekkür ederim 💕 Ama işte bunun için nereye gittiniz siz valilik mi e-devletten mi
elifsen seymanurer her belediyenin kendi sitesinden ya da belediyeyi arayıp başvuruyorsuz. İstanbul’da çoğu ilçe belediyesi tüm doğum yapıp başvuranlara getiriyor. Büyükşehir biraz fazla ürün getirdiği için yardıma muhtaç olanlara getiriyor sadece
Sbha_13 seymanurer yok canim istanbul senin uygulamasi var ordanda basvurabiliyorsun ben ordan yapamadim 153 aradim oyle basvurdum yenidogan paketine basvurmka istiyorum drdim oyle basvurdum ama cikmadi
Ilba_34 Yessiimm benimde askıda yazıyor altında da uygun görülmemiş yazıyor yani kabul edilmemiş yaşadığım belediyeye başvuru yapacağım bakalım 🤷🏻♀️
Sbha_13 Yessiimm bende bunun icin paylasim yapmak istedim benimde cok karsima cikiyor durumu gayet iyi olan cok kisiye cikmis hani bizde ev yok araba yok haliyle merak ettim yani