BUSRA-2121 Yes_mom0 sol üstte ok işareti var orda resim yükle yazıyor yükleyip daha sonra bağlantıyı kopyalayıp burda mesaj yazdığınız yere kopyalıyorsunuz ve oluyor ☺️
Yes_mom0 BUSRA-2121 benim gördüğümu kimse gormiyecek diye çok korktum 🥹bugün olmam lazımdı olmadim yaptım böyle cikti
monarosamommy Yes_mom0 hayalet bir çizgi gördüm ama kan verin birde bugün Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🌸
Yes_mom0 monarosamommy yarın gidecem hastaneye ztn orda veririm cnm çok saol rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah ♥️
Yes_mom0 Yaprak- aslında bakmadım yaptım bıraktım masaya eşimi bekledim beraber bakalım diye geldiğimiz de böyleydi inş vardır 🥺🤲
2kucukbebis Yes_mom0 çok belirsiz bir çizgi var ama adetiniz epey geciktiyse bir kan testi verin orada kesin sonuç alırsınız. Gönlünüze göre olsun inşallah
Yes_mom0 2kucukbebis bugün bat günüm yaptım böyle bir şey çıktı çok heyecanlıyım ama korkuyorum bir taraftan ya olmazsa diye
Buseemm Yes_mom0 bn görüyorm silik bi sekildee var gbi ama bi kaç güne tekrarlar varsa koyulasir zaten