Anneoluyorumbb Kızlar 34 haftalığız 1 haftada 270 300 gram aldırabilmişim erken doğum riskim var atiynı haftada olan bebekler kaç kg acaba
Mrvcakatt Anneoluyorumbb 29 30 haftalik hamileyim benim de erken dogun riskim var doktor 34 haftayi gör dedi o yuzden korkma hic. Suan kac kg bebek
hsrtt_ Anneoluyorumbb Merhaba 34+5 te bebeğim 2520 gramdı.Daha yeni gittim Cumartesi günü haftada 200 gram civarı alıyor genelde.
Melekecre Bende bugün 34 haftalık oldum kiloyu bilmiyorum Çarşamba günü randevum var, bakalım ne kadar oldu,su fazlalığım vardı
December Youngmotherr şimdi kaç haftaliksiniz ve bebeğiniz kac kilo? Benim bebeğimin kilosu azmış doktor oyle soyledi 33+6 da 2140 gr çıktı. Alır mı acaba doğana kadar çok endişeliyim.
Alizee Anneoluyorumbb baba 32 haftayı görmek olsun hedefimiz denmişti, 37+3. Hiç canınızı sıkmayın 💕💕
miniskesi Anneoluyorumbb bugün gittim ben kontrole 34+1’deyiz. 2350 gr bebeğim, doktorum gayet iyi dedi. 2 hafta önce de 1950 gramdı o zaman da gayet iyi demişti.
Dilek_Lina 34+4 dü 2400 dedi yakın takibe alıp haftada bire düşürdü muayeneyi bizimde suyumuz fazla bır 37 gorelim doğum planı yapalım dedi doktor 🥺