Tutku Ben geçici birşey almak istesem. Chicco next to me alırdım. Ama kaçıncı aya kadar kullanılır ve tekerlek opsiyonu varmı bilmiyorm 😊 Vldnaky
TugbaKE Vldnaky A101de satılan 5090 civildede var indirme giriyor.hatta bir büyüğüde 60120de var civilimde jokerde ama onda yatak hediyesi yok markası agashi
Zeynepemre Vldnaky canım bambidoo’nun sepet beşikleri var onlardan önerebilirim. Ben ahşap olanını düşünüyorum hem şık kullanışlı
Vldnaky Patito__ hem uygun olsun hemde güzel bile istiyorum tekerlekli olması daha iyi olur benim için var mı bildiğin canım ?
Patito__ Vldnaky eger cok acelen yoksa A101 e gelior yekerlekli ve sallanir yatak hediyeli 170 tl oyle kotude deil kaliteli ve kullanisli bn memnn kalmistm
Vldnaky Tutku ben daha gösterişli bişe istiyorum yoksa senin dediğin aslında çok rahat ve kullanışlı ama ben şimdilik bebek odası yapmıcam için süslü bişe istiyorum😊
Gebeyizbiz Tutku İlk çocugumda erken duymuştum 6 haftalıkken ikincide gec duyacagım galiba doktor bide kilodanda geç duyabiliyoruz dedi me kadar dogru bilemedim ama
Lzgpthm Tekerlekli arıyorsanız park yatakta olabilir gorunus olarak pek hitap etmiyor olabilir ama kullanışlı tekerlekli katlanabilen
Tutku Vldnaky mothercare belki işinizi görür yoksa bebek mobilyacılarında çok tatlı ürünler var özellikle yenidoğan için olan pusetlerde 😊
Patito__ Vldnaky hee sn odaayabistion cnm bn oturma odasnda idarelik kullanmak icin sordun sandm o halde o olmaz 🙂)
Burcuer Patito__ cerenimmo merhaba nasılsınız bu ay aklımı karıştıran bişey oldu sorayım dedim sizde de oldu mu acaba 25 Kasım da adet oldum yumurtlama donemimimde yanı 10 Aralık’ta yine 1 hafta aralıksız oldum . Dış gebeliğin etkisi olabilir mı
Patito__ Vldnaky rica ederm insallah isine yarar bn onu cok begenmstm ama ck gosterisliye gerk yoktu cnku odaya alacgm buyuk ondn dha sade bsy terch ettm ordakilr ck gzl ama hadi bakalm bebek icin hayrlisi olsn