Kbryldz08 Kızlar belediyeye başvuru yapmıştım hoşgeldin bebek için aradılar bugün 20 sinde gelecekler ne yapıyorlar kasılmam gereken bir ortam var mı olacak mı
ElifKarata Kbryldz08 valla bende az önce aradm telefonla başvurdum doğumunuza 1 hafta 10 gün kala yeniden arayın dediler bilgilerimi alıp gelmeden 1 gün önce haber veriyorlarmış.bide sanrm fotoğraf çekiyorlar işte kapıdan yada.iceri girip öyle diye biliyorum.
Sevdayaz Kbryldz08 ben kocaeli deyim. Hemşire geliyor tek emzirmeyle alakalı bilgi veriyor 10 dakika bile sürmüyor hiç kasılacak bir ortam olmuyor çantayı da bırakıp gidiyorlar🌸
elifsen Minigiim-vebenn52 hemşireyle getiriyor bazı belediyeler çocuğa ve anneye bakıyor bilgi veriyor
Kbryldz08 Minigiim-vebenn52 emzirme konuşalım ile alakalı bilgi vereceklermiş ve hediye getireceklermiş
Sevdayaz Kbryldz08 farabiye gidiyorum başından beri ilk doğumumu medar da yapmıştım. İkinci hamilileğim🌸
masalto @Kbryldz08 merhaba anne bebek çantası için nkdr sürede glmişlerdi bnde bgn aradm 29 haftalığım