Yazmelegi_ Et veya kıymadan olacak bişey istiyorum kızlar, Eşimle perşembe günü baş başa kalcaz ve ben güzel bir yemek yapmak istiyorum ama değişik tarifler istiyorum yardım edin 🙂🙂 internetten baktım fakat ilk defa yapacağım için sizden tarifler istiyorum
kahvesever__ Yazmelegi_ Karnı yarık olabilir Köfte patates olabilir Yada köfteleri top top yapın kızartın patates püresiyle sunun çok güzel oluyor
Alwayshope Yazmelegi_ krep severseniz beşamel soslu kaşarlı kıymalı krep yemeği var ben çok sık yaparım ve çok beğenirler
Kamila992 Yazmelegi_ arap tavası yapabilirsin çok kolay ve müthiş lezzetli aynı zamanda basit bir yemek gibi de olmuyor
Ef1001 Seviyorsanız tam balık mevsimi, çorba, fırında büyük balık somon levrek gibi narlı falan bir roka salatasi yanına eşlikci zeytinyağlı birşey yapabilirsiniz mis 🤗
ASE6154 Yazmelegi_ balık yapın bence, fırında güzel bir levrek yanına salata hem yan ürün hazırlamak için uğraşmazsınız. Eğer kokmasın diyorsanız ince dilim bonfileyle çok güzel tarifler var ben genelde ondan yaparım özell günlerde