KFeyza_ YesimAykut inşallah canım benim bel ağrım var aslında bakalım beklemedeyiz haberdar edelim birbirimizi inşallah
YesimAykut KFeyza_ olur canım yazarım bu aralar belli olursa 👍🙏 sen de haber ver pozitif oluruz inşallah 🙏
KFeyza_ Dolis yok canım daha yapmadım çünkü adetim çarşamba günü daha adet günüm bile geçmedi bakalım adetim geçsin ona göre yapacağım nasip
Buseemm Dolis yaptim bugun kocaaaa bir negatif malesef 😒 zaten umidim yoktu cikmicagini biliyordum bilerek de yaptım
nazli0306 Dolis tam aynı 31 ekim den beri değerlendirme fırsatım oldukça değerlendirdim yumurtlama günleri falan Bnmde adete 12 gün var
Ecenurr Merhaba ben adet günümde kan testi yaptırdım negatif çıktı bugün erken gebelik testi yaptım gecikmemin 4. Günü belli belirsiz bi çizgi oluştu ama anlamadım fikirleriniz nelerdir testin fotoğrafını ekleyemiyorum
NovaVina_ Ecenurr ah ah. Benimde gecikmemin 7. Gunu idrar testlerim negatif cikiyor ama hala hicbir belirtim yok. Sabredin gec dollenme ihtimali de var. Kan icin gecikmenin 11. Gununu onerdi doktorum
Amanguzelyavasyuru Dolis Bat 11 di adete 2 gün kala pozitif gördüm sonrada ne test yaptım ne doktora gittim inşeAllah sağlıklı bir gebeliktir🤗
Dolis Amanguzelyavasyuru hayırlısı olsun inşallah kacinci gebelik bu kadar rahat siniz 😃 bu görünün kadın doğuma
Zeliha-16 Kızlar rüyam da test yaptım çift çizgi çıktı sabah test yaptım sılık çıktı akşam fark etım belirgin olmuş az önce bıda test yaptım bisey çıkmadı
Tazeanne68 Gamzealptkn bnde adet ağrısıyla öğrendim sadce arada şiddetli batma oluyordu o kadar başka hiç bir belirti olmadı
Gamzealptkn Tazeanne68 adetime 2 gn var bugn aşılama oldğm günü saymazsam 11. Gn erken test yaptm çok çok silik bi çizgi var kan versem mi beklesem mi bilemedm ama adetme 2 gn varken erken testte daha koyu bi çizgi olması gerekmez miydi kimyasal falande diye korkuyorm
Ecenurr NovaVina_ sabretmek çok zor ama mecbur beklicez böyle belirsizlik insanı çok yoruyor :( inşallah hayırlı sonuçlar alırız