biryildiz42 Doktor suni verip bebeği strese sokmak istemiyorum dedi sancı sıklaşınca gideceğim sizce bu gece yada sabah gelir mi. Sancı gelip gidiyor leke leke kanama da var. Böyle olup hemen doğum yapan var mı
Ervan biryildiz42 cnm sıcak duş al. Plates hareketler yap .beline sıcak su torbasi koy. Sümmessebileyesserah zikrini çek Rabbiyessir vela tuassir rabbitemmimbilhayir duasını zikir çek .Kur’an oku dua et cnm kolay doğum olsun kardeşim
biryildiz42 Ervan hepsini yapıyorum gülüm inşallah hayırlısı ile gelir inşallah çok teşekkür ederim ❤️❤️
Selmapiskin biryildiz42 bende de sancı yok diye uyku yok. 😥🥲 dua edelim birbirimize rabbim darda koymasın bu yolda.
biryildiz42 Selmapiskin acilmam ilerlemedi 6 saat suni sancı aldım o kadar zordu ki anlatamam. Ama kızım doğunca değdi tüm acılarıma dedim şuan iyiyiz eve geldik kesi falan atılmadı sadece bebeğin başı çıkarken içte yırtık oluştu
Selmapiskin biryildiz42 ayy eminim zor olmuştur. Bide ilk doğumun. Ama 6 saat iyi bir süre bence doğum için. Benimde 2 cm açıklık nişan gelip duruyor ama keskin bir sancı yok.