Raabiagundasi Adetime son 3 gün var bugün sabah otururken başım döndü dün aşırı bir şişkinlik vardı yüzük parmağımdan çıkmıyordu göğüslerim ağrıyor zaten o ayrı kan testi versem çıkar mı gebelik varsa adetime 3 gün var 11 gün varken kan testi verdiğimde 2 çıkmıştı
Gamzealptkn Raabiagundasi benmde 3 gn var yapmamk için zor tutuyom kendmi ama senn baya belirtn varmş bnce yap bi test 🙈
Raabiagundasi nesrinmom erken gebelik testlerinde çıkması dün sabah yaptım tek çizgi çıktı o yüzden fazla umudum yok
NovaVina_ xxR4bia cikmiyor bacim siz nasil yakaliyorsunuz erkenden sasiriyorum valla 😅 Gunum hala negatif. Demek ki yok diyorum artik
xxR4bia NovaVina_ valla tek attım 😂 benim hamileliğim planlı olduğu için bekliyordum o ay bebek istedim ve oldu çok şükür😅 o şekil yakaladım yani 🤭🤭
NovaVina_ Raabiagundasi hevesim kalmadı kan için. Yurtdışındayım. O yüzden en azından silik cizgi gorünce gitmeyi planlıyorum
Raabiagundasi xxR4bia bende dün baktım 4 gün vardı testte çıkmadı belirtiler olunca dedim olabilir mi
Ebruebos Ben adete 10 gün kala yapmıştım tabi ilk deneme heyecanla 😊 her gün yaptım son 3 gün kala çıktı önceki gün çıkmamıştı. Değişiyor 1 günde varsa. Bir daha düşünürsem 3,4 gün kala yaparım en erken.
Raabiagundasi Ebruebos ya değişir mi öyle akşam o zaman bir daha test yapayım çıkarsa testte kan vereyim
Raabiagundasi Gamzealptkn ya bu ilk denememiz acaba psikolojik mi diyorum ama emin olamıyorum bilmiyorum Birde dün sabah çıkmayıpta 1 gün sonra çıkar mı onun korkusu var hep de negatif görünce açıkçası heves kalmıyor
Gamzealptkn Raabiagundasi bnde ilk kez aşılama yaptrdm tuttu mu tutmadı mı bilmiyorm ama kask ağrm var regl olcam diye korkuyom