Ceyq Kizlar midem cok bulaniyor sabahlari ozellikle hic bisey yiyemiyorum her kokuda kusasim geliyor ne yiyebilirim 💆 lütfen yarrdim
tugcesakzci Ceyq sabah uyandığında ilk önce beyaz leblebi ve tuzlu çubuk kraker ye bastırıyor biraz. Bulantı hapı içiyorsan gece yatmadan önce iç daha çok etkisini gösterir
Merve1414 Ceyq sadece salatalık ve domates rahatlatıyor benide bazen yemeklerim bile salatalık olmuştu gün boyu salatalikla beslendigim oluyor
ruya_gibi Ceyq çizi, leblebi, özellikle yoğurt, çubuk kraker gibi yiyecekler rahatlatır ben bunları yiyordum.
Sumeyyeky Bulantı hapı istemelisin doktordan onun sayesinde toparladım ben hünde 3 4 öğün değil 11-12 öğün galeta yuzlu çubuk leblebi ayvayı limon ve tuz serpip yemiştim midemi ferahlatmıştı belki herkese aynı gelmez ama deneyebilirsin bol bol tuzlu şeyler ye ki bastıraın biraz
Aigun Ben sabahları limonlu su içiyorum çok iyi geliyo, sora menemen yiyorum, daha çok ekşili seyler tüketmeye özen gösteriyorum. Rahatlatıyo. Bide yarı uzanıklı pozisyon azaltıyo.
Boncukk123 Ceyq ben aynı durumdayken kepek ekmeği arasına kaşar koyup tost makınasında bastırıyordum canım yağsız sekılde cunku yağ da kokuyor. Yanına ceviz yiyordum içebilirsem acık çay ya da ayran içiyordum iyi geliyordu bana da tiksinme gelmişti hersey cok kotu kokuyordu