Alif63 Tubilu 56 günlük ve yeni yeni azalmış gözleri ilk defa beyaz oldu anlatıyoruz yavaş yavaş ama zordu kilo alımı yoktu herkes benim bakmadığını söylüyordu kafama takmıyordum ama yine de üzülüyordum
Tubilu 2prensesannesiiii aynen çocuğun rengi sanki esmer gibi oldu . Bol bol emzırıyorum ben de . Kilosunda sorun tok zaten ama sarılık geçmiyor . 1 aylık oldu hala gözler kafa ve gövde sarı
2prensesannesiiii Tubilu bizim sarılık uzayan sarılıktı 3.5 4 aya rengi düzeldi 🙏🏻 Geçmiş olsun siz bol bol emzirin atlatır allahın izniyle çok geçmiş olsun🙏🏻🥲💞
Tubilu Alif63 kilo alımı olsa da sarılığı düşmüyor.İnsanlar ne düşüncesiz ne demek annenin bakmadığını düşünmek ve bunu da lohusa anneye söylemek . Bir çocuğa en iyi annesi bakar.
Alif63 Tubilu o kadar kötü insanlar var ki lohusalığım sarılık olan bebeğim üzerinden kilo almıyorum sariligi geçmiyor ilerlemiyor denile denile burnumdan getirdiler doktorum dahil bir daha o doktora gitmem zaten
m-t Tubilu benimde ilk bebegimde vardı uzayan anne sütü sarılığı deniliyor bir çok doktora götürmüştüm 3ay sürdü yakladik. Korkulacak bir şey yok geçer yavaş yavaş.🙏🙏