bambiriver11 kızlar sizce neden olmuştur sabah kalktğımda gördüm herhangi bir agrım sızım yok bebegim de hareketli karnımda hissediyorum doktoruma da yazdım dönüş bekliyorum , korkuyorum çok erken dahaaaaa
surfermom bambiriver11 bana doktorum bu haftalarda pembe kan gelmesi olursa panikleme ama kırmızı ise gel mutlaka demişti. Ama yine de yanlış yönlendirmek istemem isterseniz bir gidin baksınlar, ne olur ne olmaz 🙏🏻
ElayAysen bambiriver11 nisan ola bilir mi ? Doktora gitseydiniz hemen. Hafta da erken ama gele bilir nisan bence. Agri sizi olmasa bile bos oturmayin haber verin doktora
Zehrabal1 bambiriver11 34+6 da bende kan gördüm bı damla da değildi . Hemen hastaneye gittik nst bağladılar sancı yok açılma yok bebek iyi kanama da durmuştu . Ama nolur nolmaz bı gece yatirdilar . Sabah taburcu olmuştum . Neden olduğunu onlar da bilmiyorlar
bambiriver11 Elffth_2017 surfermom pembe değildi kırmızı bir damlaydı ama devamı da gelmedi doktorum birdaha olursa gel takip et dedi
bambiriver11 Zehrabal1 bikaç gündür vajinada agrım var bu sabahta görünce korktım haliyle ama iyice aşşa indi karnım takip edicem bidaha olucakmı