Selam anneler 28 Ekim de zorunlu sezaryenle doğum yaptım ve bebeğim 33hafta 5 günlüktü
Asıl hikaye şöyle ki hep erken doğum riskim vardı ama sebebini hep başka başka şeyler söylediler haftam ilerleyince devlet doktoru beni eğitim araştırmaya git burda doğum yaparsan çocuğun bakımı için uygun değil dendi ve Ümraniye eğitim araştırmaya gittim gittiğim gibi de yatış verdiler 2 gün kaldım hastanede sürekli alttan muayene yaparak kanama olmasına sebep oldular 2 gün sonra da taburcu ettiler ama bikaç gün sonra bn yoğun yüksek ateş kanama ve doğum sancısı gibi çığlık attıran sancıyla ilk doğumumda ki doktoruma gittim ve ilk muayene edişiyle rahimde kitle olduğunu söyleyerek hemen ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve yatış yapıldı ve ameliyat gerçekleşti rahimden kitle alındı
Ameliyatı yapan Doktorum 2 gün hastanede yatıp kitleyi nasıl farkedememelerine çok şaşordı
Üstüne üstün bide mikrop kaptırmışlar
Velhasılkelam hamileyken rahimden ameliyat oldum ve sorun çözüldü ağrılarım bitti bebek için sorun ortadan kalktı derken 1 hafta geçti ve bnm suyum geldi sancım başladı hoooop acil doğum
Ama bebeğim daha 33/5 günlük bn haliyle korkuyorum çok erken diye
Tek tesellim ciğer geliştirici iğnelerin vurulmuş olması
Doğum oldu ve tabi ayıldığımda ilk sorum bebeğim yaşıyor mu oldu 😢
Yaşıyor ama küvezde dendi çok üzüldüm ama yapacak bişi yoktu 1890 gr doğdu
En zor olan o hastaneden boş çıkmaktı o zaman kendimi tutamadım çok ağladım
Ertesi gün aradılar kanında ileri derecede mikrop var dendi tedaviye başladık dediler ve bn bi daha yıkıldım ama günler geçti bebeğim topladı tedaviye cvp verdi mikrop temizlendi kilo almaya başladı ve 15 günlük hala hastanede
Kilosu 2400-500 olunca vereceklerini söylediler
Rabbim hiç bir anneyi kucağı boş bırakmasın zor günlerdi ama bebeğimi kucağıma alınca hepsi geride kalacak inşallah
Biraz uzun oldu daha fazla detaylar var ama daha fazla sıkmak istemiyorum ama doltorunuzu çok iyi seçin devlet ve araştırma da maalesef Bni mahvettiler ama hastaneye değil doktorlara suç buluyorum o kadar kontrole anlamadılar bendeki kitleyi ve çocuğum mikrop kaptı işin ehline gidince herşey yoluna girdi şükür