Ad234sbk Kızlar 10+5 günlük hamileyim mide bulantısı sabahları berbattı şuan azaldı baya normal mi biraz endişelendim
IKRAM_01 Ad234sbk Bende 7.haftada başlamıştı prilam kullanıyordum beni sersem etti rutin işlerimi yapamaz oldum.10. Haftada bıraktım sonrada azaldı mide bulantısı zaten. 30. Haftadan selamlar
Gaye1402_ Ad234sbk 5 haftadayım çok şükür hiç bulantım olmadı ama genelde doktorlar bulantısı olmayan bi anda kesilenlerde oluyor dedi bence korkmamalısın kalbini ferah tut
ilkgozagrim__ Valla kuzu Bende hala devam arada çok oluyor arada hiç olmuyor böyle git gelliyiz bu aralar 17+3 haftalık bu arada bizz
Ad234sbk Haftaya kadar ölüp dirildim sabahları aç karınla kusmaktam göz yaşlarım akıyordu elhamdülillah azaldı işte bende çok vesveseliiym korktum
Tuba25 Haftadan sonra bi anda kesildi sanki aklım gitmişti bişey oldu diye kendimi hamilee gibi hissetmiyodum şimdi 22 olduk çok şükür stres en büyük düşmanımız bence
ipeklinaismom Ad234sbk her hamilelik farklıdır canım bence korkulacak bişey yok bende 16+5 im sıfır bulantı sıfır kusma oldu rahat geciriyorum
seizetheday Ad234sbk :) ben de ilk gebeliğimde hiçbir şey hissetmiyorum diye korkuyordum olabiliyor her gebelik her gebelik evresi farklı oluyor 🌸
Ad234sbk Bu mesajı attıktan sonra bugün saat 18:00 e kadar midemin bulantısından hiç bişey yiyemeden kızlar 😂
Zeehraaaa Bende hiç yok ilk günden beri olmaması iyi ne güzel iştahın yerinde olur yemek yersin tiksinme olmaz 16+2