Gaye1402_ 5 hafta 6 günlüğüm benim gibi kasık ağrısı ve iştahı kapanan varmı herşeyi yiyen ben hiç birşey yiyemez oldum 😂
Pamuk Gaye1402_ 14. Haftaya kadar şiddetli iştahsızlık vardı 12 kilo verdim. Ama ben bu kadar yüksek kiloyu kilolu olduğum için verdim.Zayif olsaydım bu kadar vermezdim.
melisinmutfakblogu Gaye1402_ 9+4 mide bulantısı kask ağrısı baş dönmesi hepsi sağ olsun varlar giden 5 kg birde evde 1 yaşında bebe var normal yanii
iremkayaaaa Gaye1402_ kasık ağrım çok var ama sadece sol taraf aynıyız haftada sizle ama tam tersi benim iştahım açık bulantım hiç yok 😂
Pamuk Gaye1402_ Kasık ağrısı normal ilk zamanlar. Ama bisey yiyememeye çözüm yok.Ben diyorum doya doya yemek yemek istiyorum. Ama hiç üzülme 20. Haftayı geçince gıtlıktan çıkmış gibi oluyorsun şimdi hiç doymuyorum😂😂
Betren melisinmutfakblogu yaa aynı haftadayız benimde ilk gebeliğim ve baş dönmesi çok var gebelik şekerim çıktı
Gaye1402_ iremkayaaaa benim de bulantı yok ama ben yemekten sudan kesildim insanların tek tarafı ağrır benim iki yanım ağrıyor bide eşimi evde görmek istemiyorum umarım bu da normaldir 🤣🤣
iremkayaaaa Gaye1402_ benim ilk günden beri sol kasığım ağrıyor anlamadım bende hep onu sorguluyorum hatta şuan bile 😂
Gaye1402_ iremkayaaaa bide benim ikiz olurmuş ben bayılırmışım buralarda yaş 24 ikiz doğurunca oldum 70 😂😂😂
Gaye1402_ Betren ben daha gidemedim hastaneye ankaradayım etlik şehir hastanesi gebelerinden henüz bana daha fırsat gelmedi çok geçmiş olsun inşallah bu süreç kolay geçer 🥹
Sennur16 Merhaba bende dün öğrendim hamile oldugumu tüp bebek tedavisiyle 💕belimde agrım var suanlık ara ara kasık sancısı ve iştah kaybı 🧡
Boncukk123 Gaye1402_ o haftalarda cok cok normal canım 2.tremester a kadar boyle canım ben 3.ayımdayım ama yine de mide bulantısı kusma halsizlik oluyor kişiden kişiye de degısıyor aslında bu süreç ama o haftalarda bende aynı sekıldeydim ☺️