CeydaST Tsrhlya bol bol emzir. Güneş açarsa güneş görsün. Gün ışığında da sarı tülbent fototerapi görevi görebiliyor diye biliyorum
Afro-dit Tsrhlya idrar testi yapıldı mı benim kızımın da uzamisti sarılık idrar testi yapıldı ve enfeksiyon çıktı o da sarılığı uzatiyormus
Mavideniz26 Tsrhlya bebege sari kiyafetler giydirme,sari yazma koyma yanina yada yuzune,sarı işikta tutma bu gibi seyler sariligi daha cok yukseltiyor doktor kendisi soyledi bana
Tsrhlya Afro-dit İdrar veremedik yapmadı verdikleri poşete tahriş oldu artık çıkartıp yapıştırmakta bıraktık en son
CeydaST Mavideniz26 ay herkes bir şey söylüyor bu konuda ben de fototerapi görevi yapıyor diye duydum
Mavideniz26 CeydaST doktorun soyledigi seyi soyledim ben, oyle uyguladim cocuguma gayete iyi geldi gecti,
CeydaST Mavideniz26 yanlış demedim ki herkes başka bir şey söylüyor dedim 🤷 maşallah darısı diğer bebişlere
Mavideniz26 CeydaST ya sarılık konusunda cok şey soyleniyor zaten ama sarı şeylerin bebekten uzak tutmak gerekiyormus,, ,ay ne bilim ya sarilıkta ayrı bir dert oluyor ya😑
CeydaST Mavideniz26 valla çok fazla kirli bilgi dönüyor ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Allah yardımcımız olsun
Afro-dit Tsrhlya sarılık içim tekrar kan alırlarsa kan vermeden önce idrar torbasını yapıştır ağladığı zaman çişini yapar
Mavideniz26 Tsrhlya Sarilik cabuk cikmiyor bazi cocuklarda benim ilk cocugumun iki bucuk ay surdu yani dedigim gibi babanin kan grubunu tasidiklarinda uzun surermis diyorlardi ama sizin ikinizde ayniymis grublariniz duzelir bence daha cok minik surekli emzirin duzelicektir insallah