Ytugcek Kelebegimmm krem bile olsa çok etkiliyor, ben kas gevşetici krem kullanmak istemiştim sonucta hap değil ama doktorum kesinlikle olmaz demişti bebekte kalp damar hastalığı yapabiliyormuş
Cemreemine Zeynepnaz ne hissediyosan o cikiyo bence cunku bende kiz hissediyodum kayin validem falan inatla erkek su bu diye canimi sikiyolardi sonra kiz oldugunu duyunca kendisi cok uzuldu 😁
Zeynepnaz Cemreemine halbuki kız erkek farketmemeli çocuğun sağlıklı olmasına hayırlı bir evlat olmasına dua edilmeli🙏Rabbim sağlıklı hayırlı bereketli evlat nasip etsin🙏
Svddzmn Zeynepnaz ben de çok kötü olmuştu yüzüm sivilce akne herşey çıktı ama daha sonra geçti ilk 4 ay öyle geçirdim suan 32 haftalık olduk yüzüm tekrar eski haline döndü çok şükür 🙏🏻💙
Snglflz Zeynepnaz sudocrem cok cok iyi geliyo 1 hafta hergece uyumadan once temiz cilde surun uyuyun sabah bebek gibi suratla uyanin 😍😍😍😍😍
Omerhatice Zeynepnaz benmde oglum oldu ve 25. Haftaya kdr acayip sivilcelrrim oldu 25 den sonrada hic bisey kalmadi bebek poposu gibi cildim olmuştu cnm 😊
Sedagokkaya Zeynepnaz cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum arkadaşın erkekti yüzü sivilceli benimde kız yüzüm ergenlikte olmadığı kadar sivilcelerde. 20.haftaya kadar hep sivilceydi. O haftadan sonra azaldı geçiyor merak etmeyin ☺️