Siyah0606 ben avent tercih etme taraftarı değilim akışı çok hızlı onun dışında bebedir tercih edilmesin eğer kaucuk bir emzık kullanacaksanız chıcco tercih edebilirsiniz birde benim favorım son iki bebedir mamajo cam biberon kolik bebeklere özel birde ortodontik emzık kullananlar daha rahat kavrıyor ucu tamamen anne memesı gıbı hafif uzuyor cektıkce ve içinde hiç hava boşluğu olmuyor akışı yavaş hatta bebek biberon değil anneyı emmek ıstıyor ben sadece dışarda olduğumda çok nadır sagdıgım sutlerı içirdiler o zaman kullandım bir de hasta olduğumda ilk üç gün çok temas etmedim ona geçmesin diye o zaman annem baktı bana da oğlumada o dönem sağıp sağıp verdik kucağıma alırken de üstümü degısık 2-3 maske taktım üst üste heryerımı dezenfekte ettim o sekılde ama emzirirken burun göz akıntım oluyordu doktor da temas etme de diyince 3 gün bana 3 yıl gıbı gelmişti ama oğlumu hasta etmeden atlattım çok şükür o dönem ama mamojo bizi kurtardı kolık bir bebekti sancısı hıc olmadı bıberonla sımdı 30 haftalık hamıleyım ve yine mamajo aldım emzıkte de ortodontık avent aldım 👍