Ayseee60 Bekarken lazere gitmiştim sonradan biraz cıktı ama çok az yılda birkere ağdaya gidince yetiyor 😀 27 haftalığız 36de ağdaya giderim tamam
Zehrabal1 yamanagihan 35+5 haftalığım . Bende jilet kullanıyorum ama göbekten göremediğim için eşim yardımcı oluyor sağolsun 😂
Beyaz0172 yamanagihan acı konusunu da krem kullanarak önledim valla açıdan korkuyorsanız eğer o kremi kullanıp gitmenizi tavsiye ederim jetex krem
Salda bdenerigokce Hamamotu tozu var aktarlarda. Onu kullanabilirsiniz bir zararı yok diye biliyorum. Çok pratik oluyor.
Ebru3457 yamanagihan bende 4 buçuk 5 aya kadar jilet kullanıyordum artık karnımdan zorlanmaya başlayınca geçen hafta ağdaya gittim eşime de açmak istemedim hem daha temiz olur hem de geç çıkar diye doğuma kadar düzenli ağdaya gitmeyi düşünüyorum
Salda bdenerigokce jiletle tam alınmıyor zor oluyor. Bu tozu sıcak suyla çamur kıvamına getiriyorsun eline eldiven takıp kil olan yerlere sürüyorsun.10 dk sonra kese lif gibi bir şeyle yıkayarak duruluyorsun. Tertemiz oluyor.internetten bakabilirsiniz kullanımına.
denizalismom yamanagihan ağdaya gidiyorum em temizi ağda jiletle iki gün sonra tekrar çıkıyor. Ağda 1 ay rahat götürüyor
SahraKubra yamanagihan ilk çocuğumda doğum öncesi de doğum sonrası da bir dönem eşim yaptı 🙈 bunda da öyle olacak
annelik_4 yamanagihan kız eşim benden daha çok utanıyor 3 aylığım daha göbek yok ben yapabiliyom ama göbeğim olunca sen alcksin diyom yok ben yapamam utanırım diyor napcz 😂😂
ElifKarata yamanagihan 🤣🤣🤣 alır da ben yaptiramam ya ay öyle görmesini istemem 🤣🤣🤣 kıllı ķılli asyalılar gibi
annelik_4 Peki kızlar şimdi 3 aylığım göbek ve özel bölgeyi ağda makinasıyla alıyorum bebeğe Bir zararı oluyor mu sizce içime bir kuşku düştü şimdi🙄
Mylove47 yamanagihan hep jilet kullanman daha iyi hamilelikte ağda lazer tüy dökücü önerilmiyor bebeğin sağlığı için