tugbadurmaz34 yamanagihan yine iş bize düşer 😂😂 Allahtan daha yolun başı o zamanları şimdiden düşünüp strese girmek istemiyorum 😂🙈🤭
Zeyna01 yamanagihan Hamilelikte lazer zararlı ama gerçekten hayatta verdiğim her kuruş hak ediyor koltuk altım bacağım tüm bacak hiç kıl çıkmıyor 24 haftalık hamileyim bu satten sonra çıkacağını sanmıyorum doğumdan sonra lazer yazılın kurtulun bence
ms_annisko_ sule-12 benimde şiş gibi hatta dokununca ağrı oluyor acıyor ne yapacağım bilmiyorum bende
Slc tambirleydi bende 35 içindeyim bacağımı komple epilasyon aleti ile aldım aglayarwk o kader hasssasti tenim. Kol altima ağda yapaamdm herşey canımı actyo
Cigdem_48 yamanagihan ben 35 haftada yaptırdım neden yasak ki arkadaşlar da da yaptıran vardı. Ben lazere gitmiştim çok sıkıntı çekmedim şükür sadece son ayımdayım diye ağda yaptırdım suan 36 dayım daha yaptırmam gibi
yamanagihan Cigdem_48 erken dogum riski olabileceğinden dolayı öyle yazılıyor tabi doktorla çocugun ilişkisine baglı 🥰
Dilara_erc1 yamanagihan 7 aylik olucaz okadar zorki cünkü görmüyosun orayi😂😂 ben ayna yardimiyla jiletle aliyorum kocaniza yaptirmayin kizlaar 🫢
Beyzanrkrkmz tugbadurmaz34 😂😂 ben kendi utancımdan isteyemem ya çok dikkat ediyorum böyle şeylere evlendiğimden beri alıştım bu şekilde çok şükür her duşa girdiğimde kendim temizliyorum ellerimle hissediyorum olan yerleri😂😂
tugbadurmaz34 Beyzanrkrkmz kimse istemez ama mecbur kalınca ne olacak 😂 mesela benim burada kimsem yok annem ablam arkadaş akraba vs kuaförde olmaz
Beyzanrkrkmz tugbadurmaz34 bennde yalnızım 🥲 bi şekilde yapıyorum ya illa herkes utancak diye bişey yok tabi benim huyum öyle😂😂
Beratelifnr Beratelifnr öncesinde lazere gidiyodum koltuk altı bacak felan yoktu bikini bölgesi de çok azalmıştı iç kısmını aldiriyodum