Iremco12 Artık isyan bayraklarını çekiyorum.Gebeliğin başından beri çıkan sivilcelerim artık bağımsızlığını ilan etti her yere yayıldı yüzümde.Önerisi olan var mı?Doktor hormonlardan dedi :(ama aynaya bakamıyorum artık
Eminesahin1 Iremco12 burda bekleyeyim ben daha başındayım ama çok fazla çıktı alnımda ergenliğimde çıkmayan sivilce çıkmaya başladı ya
gamzecgr Iremco12 progestan kullanıyorsanz ekstra sivilce yapıyor hormon ilacı olduğu için.Gül mayası çok iyi geldi bana deneyin isterseniz ama her markadan değil marka seçimini iyi yapmanız lazım
miray777 Iremco12 valla benim de malesef aynı ergenliğimde çıkmadığı kadar sivilce cıktı, birde progestan kullandım ve 6 hafta kadar o iyice kötğ yaptı.Üstelik çıkanlar bende izli iyileşiyor
gamzecgr Eminesahin1 ben de kullanıyorum 31 haftadır 🥲 ama bu 1.5 aydır toparladı harrem diye bir marka var trendyolda onu kullaniyorum baya yaradı bana minik minik doluydu özellikle çene ve sakaklarima doğru söndürdü gül mayası suyu olarak özellikle gül suyuyla karışmasın