Yenianne02 Iremaydmrr onlarda zararlı ışın yok Metal duyarlı. Çantaları geçirdiğimiz yerlerde radyasyon var sadece. İçinizi ferah tutun
NewMomm1 Minikkk41 Bu soruya ilginç diyorsanız burada fazla vakit geçirmiyorsunuz demektir. 😂 @Iremaydmrr Doktorlar zararlı olmadığını söylüyor ama ben hiç geçmedim gebelik döneminde. Canını sıkma bir sorun olmaz.
Ebru3439 Bir şey olmaz çünkü zaten onlar da öyle bir radyasyon yüklemesi yok o çantaların geçirildiği cihaz radyasyon içeriyor sadece ondanda siz değil zaten eşyanız geçiyor 💁♀️ içiniz rahat olsun. Emin olun telefonlardan televizyonlardan daha çok radyasyon alıyoruzdur :) @Iremaydmrr
Miracleee Iremaydmrr bisey olmaz bende bazen unutup geçiyorum ama gecmedigim zaman da güvenlikler bile iyi yaptınız zararlı olabilir diyorlar. Ama doktorum ilk 3 ay dikkat etmek lazım demişti.
elifsen Çantaların geçtiği bölüm XR cihazıdır. Yiyecek içecek koymayınız. Ama sizin geçtiğiniz yer dedektör sadece.
HilalimM63 Ucak seyhatım vardı ben doktara danıstım gıtmeden mumkun oldukca gecme dedı ..guvenlıklerde sagolsn sıkıntı cıkarmadılar baska yerlerden gecırdıler..👍😉
Tubatgn Iremaydmrr Sorunuz Xr cihazından geçtim değil miydi? Ben mi yanlış okudum? Sorunuza cevap veriyorum. Gayet ciddi bir şekilde. Şaka yapar gibi bir halim olsa sonuna gülücükler saçardım🤔