Feyzabeyoglu Minikperi ama bende olduu. Ben ama sancılandım kontrol edilmedim ama kontrol etsem acilman bile vardır dedi doktorum, günümden önce sezaryene alindim apar topar. Belki bu deformasyonun sanci ve acilmayla ilgisi olabilir?
Minikperi Feyzabeyoglu açılmanız olduysa deforme de olmuştur tabi. Ben direk sezaryene alındınız sandım.
Feyzabeyoglu Minikperi yok maalesef. Keşke planladığım gün alinsaydim doguma ama nasip böyleymiş 🤷♀️ Neyse Allahtan sonrasında toparladi. O şikayetim de ortadan kalktı hava çıkışı olması. Şimdi tekrar hamileyim. Aralik basi sezaryen olcam insallah bu gününden önce gelmez🙏🏻
Sekine24 Minikperi valla erkekleri anlamak çok garip bazı şeyleri çık normal kabul ederken bazılarını gereksiz redd ediyolar)
Tuba04 Sekine24 genişliyor canım genişlemiyor diyenlere asla aldırma evet ilk yaptığın kadar genişlik kalmıyor ama asla doğurmadan önceki gibi de olmuyor
Melike_4949 elifsen ben henüz doğum yapmadım dahada zor oldu benim için ilişki aşırı darlaşti doğumdan sonra nasıl olur bilmiyorum
Kbrnrmrt elifsen Hiç sallamıyorum eskisi gibi. Herkesin yapısı farklı olduğu için aynı sonuç olmayabilir