bdenerigokce Perine masajında sarı kantaron yağı kullanmamıza rağmen canım çok acıyor, sizinde öyle oldu mu? Ördek yürüyüşü ise bacaklarımı çok acıtıyor bugün ilk kez yaptım ondan mı yoksa hep mi böyle? Bilgisi olan yazabilir mi kızlar 🫶🫶
emt bdenerigokce ördek yürüyüşünden önce vücudu hazirlamazsaniz çok acır devamlı spor yapmiyorsaniz eğer vucud alışkın değil küçük küçük esnetme hareketleri yapabilirsin oncesinde internette videoları var ben düzenli yaptığım için ördek yürüyüşünde canım acımadı
Alexab bdenerigokce ben 1 senedir düzenli spor yaptığım için yürüyüş canımı yakmadı ama perineye yarın başlayacağız bakalım. 36. Haftadayım.
bdenerigokce emt nasıl aratmalıyım, yani hamilelikten önce spor yapan biriydim hamilelikte pek yapamadım🫣
bdenerigokce Alexab normal yürüyüş hep yaptım ama bu oturup ördek yürüyüşü bacaklarımı çok zorladı, karnım büyük ve bütün kiloyu üst bacaktan aldım sanırım ona yorumladım ama bilemedim 🤷♀️
Alexab bdenerigokce ben zaten ördek yürüyüşünü kastettim normal yürüyüş değil. Yeni başladığınız için üst bacaklar tabi zorlanıyordur ama işe yarıyor.