Ben 3 buçuk sene önce aldım oğlumda oğlum prematüre küvez bebegiydi küvezde biberon verdikleri için çıkışta da doktorumuzun tavsiyesiyle 3 saate bir biberon desteği vermem gerektiği için ( çok zayıftı emme refleksi düşük çok yoruluyordu aç kalabilir yorulursa diye ) biberon kullandığımız için doğal olarak emme reddi ile karşılaştık çok mücadele ettim emzirme danışmanı tuttum dediği şey şu oldu biberon vermeyeceksin asla onu hayatından çıkart medikalcilrde küçük besleme hortumları var nete yazarsan uygulama hallerini de görebilirsin o şekilde memeye yapıştırıp kullanılıyor şuan tam anlayabildiğimden emin değilim o şekilde besleme yapmamı sabırlı olmamı kararlı olmamı söyledi o şekilde başladık ancak ben yapamadım belki benden kaynaklıdır çünkü pramatıre bir bebek depresyonda bir lohusa yoğun bakım geçmişi bebek aç kalacak korkusu tecrübesizliğinin yardımcımın olmaması sürekli ağlayan bir bebekle dediği adımları takip edemedim bunu yapacak kişinin çok kararlı olması gerektiğine inanıyorum şahsi fikrim bu şekilde başımdan geçeni anlattım tabiki bende bir çok kişinin olumlu deneyimiyle bu yardımı almak istemiştim çok fayda gören de var sadece sizin çok kararlı ve sabırlı olmanız gerekiyor inşallah istediğiniz sonucu alabilirsiniz ❤️