sevaldqn1 Bu haftalarda hareketlerinde degişme oldu mu sizin sanki bana göre azaldı gibi hıçkırıklarini vs hissediyorum ama hareketleri azaldı gibi derinden geliyor gibi sizin de mi öyle kendimi telaşlandirmak istemiyorum 🤧
sevaldqn1 Nilsuubuz gerçekten mi ya ister istemez korku sardı beni de eşim de aynısını dedi doğuma hazırlıyor belki diye ama gel gelelim içim hiç rahat olmadı 😅🥹
masal_94 sevaldqn1 doktorunuzla görüşün bence belki de yeri daralıyor artık ondan da olabilir diye düşünüyorum
Nilsuubuz sevaldqn1 arada bende korkuyorum hareket etmeyince karnımı seviyorum oynuyorum hareketi duyunca tamam diyorum orda 😂😂😂
sevaldqn1 3prens1prensesmom 37+3deyim ben şuan dünee kadar benim de öyleydi kaburgalarım kırılacak sanıyordum resmen sanki sesimi duydu da kendini geri çekti o kadar derinden geliyor ki çok korkuttu babası sevdi okşadı ona bile pas vermedi normalde nasıl hareket eder sesine dokunmasına falan🥹
cancik sevaldqn1 doktorum 2 saatten fazla hareket hissetmezsen hastaneye gel dedi, bunu referans alarak takip edin
sevaldqn1 cancik kendi doktorum da öyle demişti zaten canım ediyor takip ettim gün içinde en az 15 kez hareket etmesi de gerekmiş ama birden böyle olması beni korkuttu onun icin bu haftalarda normal mi diye sormak istedim
Eventuallyhappens sevaldqn1 37+5 benim de öyle derinden hissediyorum ve hareketleri azaldı..Büyüdükleri için yerleri de daraldığından diye yorumladım.keza google araştırmalarım da normal olduğunu söylüyor ✨ bebişler bu günlere geldi onlara ve sürece güvenelim 🫂