Skarakas eger surekli parcaladiginda yenisini aliyorsaniz cok zor diyebilirim ama bizim gibi bunu kotu yaparsan baska yok deyip almiyorsaniz o zaman bi o kadar kolay olabilir. 2.5 yasina kadar 2 tane emzik kullandi biri kucuktu otelde unutunca buyugunu almistik 1 yasindayken onla 2.5 yasa geldi. Koparsa baska yok diyordum hep isirmasin diye. Bi gun ucunu kestim. Aaaa nolmus buna koparmissin dedim yuzunu buruşturup bakti. Al istersen boyle em dedim aldi midesi bulandi. Bi daha da almadi. Arada istedi kopartmissin ama dedim. 1 ay boyunca 1 saat boyunca aglayarak uyumaya calisti beni sevmediğini babasini istedigini soyledi vi dan azabi cektirdi ama bezdiremedi. En son ayagimda uyumaya basladi yeniden. Buyuk bi bosluga dusmustu anliyorum onu da. Simdi kardesinin emzigini hala gostermedim korkudan yine isterse diye 3.5 yasinda. Ihtimal aslinda biraktiramazsak cekeriz demistik sans oldu. Bu arada oncesinde cope de attik çay da surdum kirli diye bide meme birakmak icin aci bisey var ona suruyorlar aktarda satilan adini unuttum oyle bile emmisti.