Yaseminmls 8 haftalık hamileyim bir bel ağrım var sanki düşmüşüm kımıldayamıyprum acaba neden yaşayan var mı ?
BurcuuA Yaseminmls 15+3 günlüğüm hala ara ara belim ağrıyor tutuluyorum bazen hareket edemiyorum normal sanırım netten baktım bel sırt ağrısı oluyormuş
Sezenkarademir Yaseminmls benimde o zamanlar çok beş ağrım oluyordu. Uzun süre ayakta kalmamaya çalış ve sırt üstü yatma yan yat
Maya311214 Yaseminmls 15.haftaya kadar yaşadım tutulma gibi oluyordu. Şimdi 19.haftalığım kendimi çok yorunca oluyor. Kasıkların kemiklerin bebeğe yer açıyor bu yüzden olabilir. Istırahat et bol bol
Yaseminmls BurcuuA anlarım son aylarda ağrır ama daha ne bilim böyle yataktan Kalkan’ım halsizim kolumu kaldıramıyorum
hulyaa_ @Yaseminmls bazı hamileliklerde ağrı bele vurur bazılarında karına vurur kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe değişiyor . Ağrılarınız geçer inşallah sıcak su torbası yada havlu sararsanız belinize öyle hafifler belki ağrı
BurcuuA Yaseminmls halsizlik oluyor yorgunluk sürekli uyuma hissi falan ama çok fazla ağrı varsa doktora git
Yaseminmls hulyaa_ her zaman olmasa da arasa vuruyor ilk gebeliğimde olan bişey kızım 5 kilo doğmuştu galiba ondan olsa gerek
Yaseminmls Sezenkarademir arada kahverengi lekelenmem de oluyor bende yatıp dinleniyorum zaten hiç bişeye halim yok
Yaseminmls Maya311214 bende öyle yapıyorum zaten hiç halim yok şeker hastasıyım bide iğne oluyorum halim dermanım yok