Mssnowflake 20+1 deyim sizin gibi endişeyle beklemedeyim hiçbir şey yok hamile miyim değil miyim anlamıyorum yarin doktor kontrolüm var Insallah hersey yolundadir hepimiz için 🤲🏻
Yagmurrr09 Mssnowflake tam olarak senin gibiyim ben de hiçbir şeyin farkında değilim ama korkma yolundadır herşey ben de başlarda bu yüzden çok panik yapıyordum belki de söyledikleri gini ilk gebelikten kaynaklıdır belki de aslında hissediyoruzdur ama fark etmiyoruzdur
Yagmurrr09 Tug_34 ya ben de birşeyler hissediyorum ama asla emin olamıyorum yani evet tekme bu dedihim birşeyler olması henüz tarif de edemiyorum :(
Tug_34 Yagmurrr09 içeride ard arda pıtırtılar hissediyorum 😌 dışarıdan tabiki belli olmuyor ama özellikle tatlı yedikten sonra durmayan pıtırtılar var 😌
MomsE Yagmurrr09 19 da hissediyor gibiydim ama tam olarak bağırsak hareketi mi bebiş mi çözemiyorum 20. Haftada net hissetmeye başlamıştım 🌿
Mssnowflake Yagmurrr09 forumun en güzel yanı bu. Kendin gibi birilerini duyup rahatlamak 🥰 iyiki yazdınız tesekkur ederim.
Yagmurrr09 Melike_4949 Melike_4949 böyle pıt pıt birşeyler ben de hissediyorum birkaç haftadır ama onun bebek oluo olmadığından emin olamıyorum :(
Ebru3457 Yagmurrr09 benimde 19. 20 haftada küçük küçük seyirme gibi vardı ama tam hissedemiyordum bende bebek hareketimi bağırsak hareketimi anlayamıyordum 21. 2. Haftaya gelince hissetmeye başladım tam olarak
momqq İlk gebeliğimi hatrlamiyorm Smdi 17+2 deyiz daha yok bsy ikinciyi erken hissedenler şanslı ☺️ bazn sanki bsyler kipirdiyor ama bebek mi gaz mı bilmiorum 🤷🏻♀️☺️