Ozgeee22 Yenianneperci35 20.haftadan sonra başladı şu an 33 haftalık olduk dolu dizgin reflü devam ediyor 😢
Yenianneperci35 Ozgeee22 ah ah çok geçmiş olsun🙏🏻 Tedavi de uygulamamıyordur bu süreçte değil mi? Rabbim şifa versin🙏🏻Hamilelikte hasta olmamak lazım gerçekten
Kelebek1_ aysheklc kızım oldu şimdi erkek bekliyoruz inşallah :) valla bence kız erkek aşırı farklı kızım da kımıl kımıldım erkekte üç ay sürekli uyku hali tansiyonum düşüyordu devamlı halsizdim çok
Kelebek1_ aysheklc ve kızım da şu an çok seviyor çiğköfte 3 yaşında acı köfte diyor sürekli ister yer de 😅😅
Gamzecanpolat Yenianneperci35 Linçleyecek bir durum yok bence 😇 ben hep dışardan yedim doktorum etsiz ye dedi zaten
Yenianneperci35 Gamzecanpolat yine de linçlemişler neden çiğ köfte başlığı attım diye ama bilerek isteyerek nir durum değildi 😔üzüldüm… ben de yiyeceğim:)
Dogan-ca29 Yenianneperci35 işte belkide katkı maddeleri yüzünden disardakinin yerini tutmuyor evde yapılan 🤭
Yenianneperci35 Dogan-ca29 ahh evett zaten ülkecek katkı maddeli olan şeyleri çok seviyoruz🙈 o daha tatlı geliyor:)
Cgllay Yenianneperci35 yani o kadar pimpirikli bi insan degilim 😀 cok yedim dısarıdam çiğ köfte. Ben ztn etsix cig köfte sevıyorum. 36. Haftadayız. Allaha hamd olsun bebegimde bende gayet saglıklı ve iyiyiz :)
Yenianneperci35 Cgllay maşallah🌸 sağlıkla güzellikle kucağınıza alın az kalmış:) ben de deneyeceğim ya çok canım çekiyor evdeki de dışarıdaki tadı vermiyor
Yenianneperci35 sevaldqn1 evet evet öyle diyorlar aslında ama insan biraz tedirgin oluyor🙈ben de deneyeceğim yaa 😅
AleynaResul Yenianneperci35 etsiz yapan güvendiğiniz yerde yiyebilirsiniz ben şahsen öyle yapıyorum zaten et koyanda dediğiniz gibi sanmıyorum yoktur yani :)
Yenianneperci35 AleynaResul ahh evett gerçekten biraz araştırıp yiyeceğim artık🙈 canım hep çekiyor kendimcebulgur yapıp yiyorum😅
keremtahamom_ Yenianneperci35 bana doktorum yeme dediğini hatırlamıyorum ve iki kez yedimm yasak mıydı ya hamileyken
Yenianneperci35 keremtahamom_ yok yok doktorlar aslında şu şekilde yasak diyorlar etli diye muhtemelen. Ama şu zamanda etli yapan yer de yoktur bence. O yüzden de tedirgin oluyoruz
Yenianneperci35 ruya_gibi kusura bakmayın inanın o an ne yazacağımı bilemedim başka ne yazabilirim diye… tekrardan kusura bakmayın🙏🏻
Gulbahar47 Yenianneperci35 ahahah ben hamileliğim boyunca hep komagene çiğ köfte yedim şuan 8. Adımızdayız şükür bir problem olmadı sizde yiyebilirsiniz
Yenianneperci35 Gulbahar47 maşallah şükür çok sevindim🌸 evet evet deneyeceğim ben de :) teşekkür ederimm