Shewolf41 Merhaba sevgili anne adayları, Öncelikle herşeyden en önemlisi sağlık ama bazı duyumlara göre cinsiyet belirleme için bir takım işlemler var deneyen veya tutan var mı 🥳
tugcesakzci Shewolf41 böyle şeyleri yapanlar sadece insanları kandırıp, dolandırmaktan başka bir şey yapmıyorlar parayla yapanları soruyorsanız eğer zaten %50 %50 hakkı var başka şansı yok yani.
LavinsMom Shewolf41 bana hamile kalacagim ay icin bu ay iliski olursa kizin olucak diyorlardi. Ama oglum oluyor. 😄
Shewolf41 tugcesakzci yani kimisi yumurtlama gününde erkek oranının daha yüksek bir iki gün öncesi için kız bebiş için öneriyorlar ondan sorup deneyen varmı dedim 🤗
Myrtle Shewolf41 bende dolunay ve ay fazına bakmistim. Cinsiyeti ogrenince insallah tutup tutmadigini gorecegim 😀
tugcesakzci Shewolf41 He canım onu bilmiyorum ben şu parayla yapanlar var ya bide onu soruyorsun sandım o yüzden sordum öyle ☺️
Myrtle tugbadurmaz34 benimde 13 agustos. O zaman mayista dogacaklarin hep ikiz ve kiz olmasi gerekirdi 😀😂 saglikli olsunlar da insallah 🤲🏼😌
tugbadurmaz34 Myrtle inşallah ama kime denk gelsem bu sene erkek senesi diyor acaba bu yeni hamişler için mi geçerli yoksa 2023 için mi biz 2024 annesiyim 🙈🥰🌸💕 şaka bir yana her şeyden önce sağlık az kaldı cinsiyete 🤭
Myrtle tugbadurmaz34 etrafimda her cinsiyetten de dogacak var 😀 bi genelleme yapamadim 😀. Mayis ayini takip edicem bakalim ne cikacak geneli ☺️. Allah saglikli evlatlar nasip etsin 🤲🏼
tugbadurmaz34 Myrtle aminn inşallah ben cinsiyeti asla merak etmiyorum ilk olacağı için farketmez diyoruz eşimle ama en çok kız olmasını isteriz nasip 🥰