Esmerkiraz Arkadaşlar sekiz aylık gebeyim son iki aydır doktora gidiyorum fakat bebeğin kilosu ve boyu hakkında bilgi vermiyor sordum ve söyledigi şey ben burdan bakamıyorum ultrasonda bakilmiyosa nerede bakılıyor anlamadım
tugcesakzci Esmerkiraz ultrasondan bakılıyor kız nereden bakılacak başka. Ultrason görüntüsü veriyor mu orada yazar aslında veriyorsa
Minigiim-vebenn52 Esmerkiraz kilosuna bakıyo tabiki ama eğer uygun değilse belki boyunu ölçememiştir ya da uğraşmak istemedi her türlü ikisi de ölçülüyor zaten her gittiğinde bunları ölçmesi lazım yoksa nerden anlıcaksın gelişimini bebeğin
Churcill Esmerkiraz uğraşmak istememiştir. Ben de son zamanlarımda devlet hastanesindeki doktoruma bi kez boyunu sormuştum artık büyüdüğü için boyunu hesaplayamıyoruz genelde bebekler 50 cm civarı doğarlar demişti 😂 aslında bacak boyundan ölçülebiliyor ama uğraşmak istemediği çok belli olduğu için bişey demedim. Kilosunu da 2 haftada bir bakardı bi hafta suyuna bi hafta kilosuna.
Minigiim-vebenn52 Esmerkiraz ultrason kağıdında ölçümleri vermişse ordan bakabilirsin vermediyse iste artık birdahaki gidişinde
likesah Esmerkiraz soylemesi lazim aslinda. Ben de 8. Aya girdim kontrollerde bas cevresine karin cevresine kilosuna uyluk kemigi uzunluguna bakiyor doktor mutlaka. Bu olcumlerin yazdigi ciktiyi da veriyor orada olcumlerin yaklasik olarak hangi haftaya tekabul ettigi de yaziyor.