EliifBozdag Arkadaşlar merhaba :) Isteğe bağlı sezeryan doğum yapmak istiyorum. Kaçıncı haftada sezeryan oldunuz? Genelde 39. Haftada sezeryana alınır diyor çoğu yerde ama sanırım 37 de ve 38 de de alınabiliyor. İlk doğumum yardımcı olur musunuz ? :)
hsizyl EliifBozdag 38de alınıyor bi sıkıntı olmazsa bende ilkini 38de aldım bunda tansiyon sorunu yaşıyorum 36/37yi görsem daha birşey istemem 🤦🏻♀️
BirazbundanBirazondan1 EliifBozdag doktorum 37 +0 da sezeryan için 39 +1 gün verdi. Gün verdiğinin ertesi gün olan 37+1de suyum geldi acil sezeryana girdim . Yani kızım kendi tarihini belirledi.
EliifBozdag Benim de 38. Hafta Aralık son haftasına denk geliyor açıkçası Ocak ayına denk gelmesini istemiyorum malum doğum fiyatları gün ve gün değişiyor umarım bende 38. Hafta da doğum yapabilirim
Elfanne EliifBozdag bence tarih almayın kendi belirlesin doktorunuzla konuşun sandım gelsin doğum başlasın sonra alın deyin ben öyle yaptım hem kendimi denedim hemde bebisler kendi belirlesin ne zaman geleceklerini etkisi var üzenlerinde çünkü kolik falan olmuyorlar artı azıcık sancı çekince süt kanalları açılıyor ben bayağı çektim 2 cm açıklık vardı 4 saat te bekledim muayene ettirmedim alttan kaç cm di en son bilmiyorum artık seseryana güle oynaya girdim sancıları çekince ameliyat korkusu falan bisey kalmadı 😀