Nazlimom Ennurr gümüş kapak kullandım hiç yara acı falan olmadı iyiki almışım olmazsa olmazmış kesinliklee
Songuleyup Ennurr kesinlikle kalkan ilk baslarda sut cok akiyo ve duzene girmesi biraz zaman aliyo oyuzden kalkanla rahat etmistim icinde birikiyodu sut tabi kap dolunca dokulebiliyor dikkat etmek lazim.
Misssitare Ennurr gümüş kapak kullandım çok iyi geldi bana. Çünkü aşırı derecede göğüslerim hassaslaşmıştı bebeğimin emmesi dışında kıyafet bile değse acıyordu. İlk 3 ay hiç çıkarmadan kullandım.
mefo Ennurr göğüs ucum kıyafete değince sutyene vs cız cız yanıyordu gumus kapak öyle kurtarıcı ki olmazsa olmazim yani
Tatar59 Normal plastik göğüs kalkanı kullanmistim kızımda. O bile çok işime yaramıştı. İçine süt toplanıyordu meme ucu süt içinde kalıp iyileşti
Nazlimom Kelebek1_ her emzirme sonrası kullandım hep göğsümdeydi atletle temas edince zaten acıyodu 3 aya yakın kullandım
Kelebek1_ Nazlimom devamlı kaldı o zaman göğüsleriniz de pek kullanmadınız o zaman şimdi göğüs pedi alsam mı diye düşündüm de o yüzden sordum gümüş kapaklarım da var çünkü
Nazlimom Kelebek1_ 3 aya yakın kullandim sonrasında acı olmadıgı icin çıkarttım göğüslerimde terbiye olmuştu göğüs pedi aldö hiç kullanmadım ,