aysegullozdm Kızlar yarın doktorumuz var şeker yükleme yaptıracağım.Tek gideceğim eşim işi dolayısıyla birlikte gidemiyoruz.Korkuyorum burada çoğu tek gitmeyin falan yazmış nasıl oluyor yükleme şekerim falan düşer mi aç
tugcesakzci aysegullozdm içeceği hızlı ve aç içtiğiniz için mideniz bulanıyor sadece ekstra farklı bir durum yok canım
gamzosgamzos aysegullozdm başka gelecek kimse yokmu komşu arkadaş falan içecekten dolayı değilde açlıktan dolayı basın dönebilir benim ilk bebegimde yaptirdigimda 10 dakikalik baş dönmesi yaşamıştım ikinci bebeğimde yaptirdigimda hiç birşey olmadı
Ebruli42 Ya önermiyorlar aslinda ben kararsizimm açıkçası. İlk gebeliğim olunca iyi mi olur bilemedim?
hsizyl aysegullozdm ben 75cc lik içtim öncelikle eczaneden alıyosunuz içiyosunuz sonra süreleri oluyo işte 25-75dk flan ölçüyolar ama bana tadı enerji içeceği gibi gelmişti ben çok sevdim ne yalan söyleyim çok hareket etmemeye çalış zten bişey yiyip içirmiyolar bi yerde otur hatta uzanma şansın varsa uzanadabilirsin aç karnınasınya o yüzden oluyomuş zten şeker yüklemesinin ben zaraeını görmedim
Zelihaklc aysegullozdm ben tek gittim içince biraz miden bulanıyor sonra kan vermek için saati beklediğin için açlık da bastırıyor baş dönmesi olabilir onun dışında bir durum yok. Tek halledebilirsin