N-23 crazymommy bak canım yolu bitirdin sayılır, şimdi banada öyle 34 e girdim ama zaman geçmiyor sanki bide riskli olunca heycan korku stres hepsi art arda oluyor, inşallah sağlıkla hepimiz doğarız Allâh yardımcımız olsun 🤲🤲🤲🤲🤲
crazymommy N-23 Previamıydın sen kuzum. Seninde riskli zamanların geçmiş bu saatten sonra doğsa bile Allahın izniyle çok da bir sıkıntı olmuyor 🥰
minik-02 crazymommy 25 haftalık olduk biz bende de korku var hem bebege hem diğer çocuklara yetememe korkusu var bende umarım herşey herkes için en güzeli en hayırlısı olur sağlıkla kucağıniza alın inşallah
Esracigdem crazymommy sezeryans siz mi karar verdini yoksa zorunlu mu oldu? Ben 37 deyim de hala belli değil doğum şeklim. Bu cuma çatı muayenesi olacağım insallah
Canookii crazymommy şuan bende sanki senmişim gibi heyecanlandım😄😄🤗🤗 bende 33.haftadayım sanki zaman yaklaştıkça geçmiyor gibi doktor her şey normal şimdilik dedi sadece çatı muayenesi yapacağız dedi onu da 40.haftada yapacağız dedi üzüldüm de biraz kırka kadar bekleyeceğim sezeryan mı normal mi diye
crazymommy Canookii Seninde az kalmış canısııı 🥲❤️🫶🏻Çoğu bebek 40’ı beklemiyor. 40 da çatı muayenesi yapacak olması çok değişik geldi bana 😂😂🤭 36-37-38-39 da doğan çoook bebek vaar 🫠