unalelif 30 haftalık olduk, doğum artık yaklaşıyor bu haftalara kadar çok düşünmüyordum ama artık sık sık aklıma geliyor 🥰
busraayksll unalelif Ay erkek baslamissin ben 35 d kadar sanki sonsuza kadar hamile olacağım gibi geliyordu 🤣 şimdi 37 olduk düşünmediğim tek bir an yok
Zehrabal1 unalelif 35+3 oldum bende de stres yeni başladı . Sürekli ne zaman doguracam nasıl doğuracam diye düşünüyorum
unalelif busraayksll Ya bilmiyorum aslında hafta olarak var ama kız bebek bekliyorum çevremdekiler kız bebek erken gelir diyorlar, vakit hızlıca geçiyor sürekli aklıma geliyor artık 🥰🤣
unalelif Ankara-58 evet stres, heyecan kaygı sevinç tüm duygular karışık 🤣 sanırım hormonel olarakta yoğun duyguların içinden geçiyoruz 🥰
unalelif Zehrabal1 inşallah doğru zamanda sağlıklı doğumlar olsun hepimize ❤️ streste uçup gitsin 🧚♀️
December unalelif 34. Haftadayim acayip korkuyorum 38. Haftada sezaryen olcam kısmet olursa ama doktor daha erken gelebilir dedi dünden beri yusuf yusufum her an doğuruyorum sanıyorum napcam bilmiyorum 😁
unalelif December sağlıkla kucağınıza alın inşallah❤️ sezaryen olmak gün bilmek açısından daha güzel normal olması daha korkutuyor 🤣 her an olabilir açısından
Alexab unalelif 😀36 dayım gün yaklaştıkça acaba ne yapacağım diye düşünüyorum ebelerimde düşünme diyor 😃😃 nasıl düşünmeyeyim 9 aydır bugünü bekliyorum.
unalelif Alexab ben ilk aylarda düşünmüyorum ama şimdi şimdi düşünüyorum gerçekten de nasıl düşünmeden duralım 🤣🤣
December unalelif eğer doktor her sey yolunda erken doğum görünmüyor deseydi ben de biraz rahat edebilirdim ama şu an öyle değilim bebek çok aşağıda erken düşmüş yola dedi 😁 34 haftalık ama kafasi 36 ya uyumluymus koca kafalı mı oluyor böyle anlamadım ya umarım öyle değildir 😂