Mihriii-98 psikolojikdanismananneadayi aynen öyle, bi kahve içmeye dışarı bir yerlere gideceğin arkadaşın bile olmaması çok kötü bir şeymiş gerçekten evlenmeden önce çalışıyordum çok aktifdim şimdi böyle olması beni çok olumsuz etkiliyor
psikolojikdanismananneadayi Mihriii-98 bu anlamda ben de çok zorlanıyorum. Aktif bir yaşam sonrasında burada pasif olmak iyice zorlaştırdı süreci. Açıkçası bu şekildeki bir psikolojide anne olmak da kaygı yaratıyor bende
Ecesanli17 psikolojikdanismananneadayi maalesef canım bebeğin kordonu rahmin ağzında duruyormuş tehlike oluşturuyor dedi doktorum sezeryan olacağım
psikolojikdanismananneadayi Ecesanli17 sağlıkla kucağına al inşallah. Özel hastanede mi olacaksın peki
psikolojikdanismananneadayi Yagmurakyurek Şehri de sevmeyince ait hissetmek iyice imkansız hal alıyor tabi
Yagmurakyurek psikolojikdanismananneadayi öyle burda tanidikta yok valahi patldm bütün gün evdeyim bı dışarı çıkarsam eşimle cikiorum
Mihriii-98 psikolojikdanismananneadayi kızım doğduktan 1 yıl sonra çalışmayı düşünüyorum ben yoksa böyle evde nereye kadar
badem1 psikolojikdanismananneadayi bence güzel bı semtte oturuyorsunuz emin olun alisirsiniz çok zorlanmazsiniz ben bursaliyim ve bursa da oturuyorum Bursa’nın en güzel ilçesine yerleşmiş siniz diyebilirim 🙋🏻♀️
psikolojikdanismananneadayi badem1 umarım öyle olur. Şehir olarak sevdim aslında ama çevremin olmaması güzelliği de anlamsız kıldı 😔
psikolojikdanismananneadayi umutunannesi2023 teşekkür ederiz. Ortak bir yerde de uygun olursanız görüşebiliriz bir gün 🌸
Lutulut 3 yıl önce evlenip geldim ben de. 2 senede alışabildim. Şu an çok seviyorum bursayı. Yaşadığınız mahalle de çok güzel çevrenizdeki imkanlara bakın. Bol bol park bahçe avm var.Bebeğiniz doğunca size arkadaşlık eder eminim.
psikolojikdanismananneadayi Ecesanli17 ben MedicalParka gidiyorum ama Bursa’yı sağlık anlamında da bilmiyorum. Umarım iyidir. 🥲
psikolojikdanismananneadayi Ecesanli17 ayy hadi, sağlıkla al kucağına inşallah 😊 Önemli bir durum yok değil mi