Esrass Asminsmom2 bende oldum bugün yarın da olucam ama korkuyorum ya erken doğumu tedikliyormus diye duydum
Asiiye Asminsmom2 masallah iyi gelmissin benim de riskim var 27 haftamdaym korku oluyo da bende o haftalari gorurum insallah
1850 drkc erken dogum riski olanlardan istiyorlar mesela benım ara ara sebepsiz kanamam oluyor erken dogum olursa dıye vurdurdu bu hafta doktorum . Erken dogarsa küvez sıkıntısı fazla yaşamamak ıcım
Esrass vala canım herşey normal gidiyor du bugün 33 hft olduk ama nst girdik bebeğinde şancı çıktı doktorum doguruyirmusun dedi esra çok korktum sonra ultrasondan vakti kilosu 2400 oldu korkmana gerek yok doğsa bile sorun olmaz kilomuz tamamlandı dedi ama 2 doz ciğer geliştirici iğne yapıcaz sana her ihtimale karşı dedi
mrshavva 32+5’te yaptırdım nstye bağladılar sancım çıktı erken Doğum riskine karşı şuan 35 haftalığız
Asminsmom2 Asiiye inşallah canım ben çok üzüldüm erken doğumu tetikler mi diye ama sen korkma bak tetiklemiyor😊
Aslhnskl 25 haftamda sabah akşam oldum 28 haftada nasipse birdaha olacağım. Benm erken doğum yüksek ihtimal
drkc Zeliha66 şuan yok canım ama hiç bişeyin garantiside yok o yüzden anneler olarak herşeyi bilmek öğrenmek bilinçlenmek istiyoruz