sevdenurnur Kızlar karnım bıranda buyüdü diye mi bilmiyorum alt karında gobegımın hemen altı sızlama hissedıyorum sizlerde yaşadınız mı
A12_S07 sevdenurnur 25. Hafta bana da bir değişik geldi anlamadım sürekli tuvaleete gidiyorum hep idrar varmış gibi tekmeleri hep aşağıda karnım sızlıyor arada hayırlısı ile gecseydi bu haftalar
sukriyecengl sevdenurnur Aynı sorunu 2 haftadır yaşıyorum. Bir hafta önce gittiğimde doktora söyledim. Bebek rahim ağzına baskı yapıyormuş ama ben bebeğin hareketlerini kasıklarımda hissediyordum. İdrar yolunuzda enfeksiyon varsa ondan da olabiliyormuş.
sevdenurnur HilalimM63 seninde alt karın mı boyle sanki gobek oturunca katlanıyor ya oyle bır sızı gibi oluyor ay tam cozemedım de sankı bebek cok asagıdaymıs baskı yapıyormus gibi doktoruma soracaktım o kdr cok soru sordum kı onu unuttum 🫣
sevdenurnur duygu26 bazı günler çok hareketli bazen daha duragan değişkenlik oluyor önemli olan hergün hissetmen ediyor musun az da olsa
HilalimM63 sevdenurnur yazılan şıkaytler hepsı bendede var normal galıba bu haftalarda 🤭🤭💕çogu gıttı azı kaldı saglıcakla gelsınler inş 😘🥰
sevdenurnur A12_S07 A12_S07 aynen bende sürekli tuvaletteyim tekmelerı aşagıda hıssetmeyı doktora sordum ayaklarını vuruyordur normal dedi tekme atıyor anında tuvaletım gelıyor gidiyorum beş dk sonra tekrar geliyor :(
Metehanin_annesi A12_S07 dönüyo bebek çünkü o yuzden hareketlerinin oldugu kisimlar degisiyo bide rahim buyudukce geriliyo o yuzden olur alt karin agrisi bende 29 haftaligim hala var bazi gunler yok denecek kadar az hareket ediyo bazi gunler cok
Tugbacds A12_S07 aynı durumdayım bende ya aşağı vurdukça tuvaletim geliyo yer etti heralde orayı gidiyo geliyo oraya vuruyor
A12_S07 sevdenurnur Bu haftalarda herkes aynı galiba bende karnımı aşağıda görüyorum psikolojik mi acaba 😂
A12_S07 Metehanin_annesi haftalar gectikte sanki yeni bir sürüm yükleniyor gibi yeni belirtiler gerçekten zor Allah’ yardım etsin😂
Mnktrtamnk Bende 24+4 üm alt karın ağrısı bende de var akşamları yan yattığımda karnımın altında baskı hissediyorum
Metehanin_annesi A12_S07 benim 2.gebeligim oglumda hamileligim cok rahat geçmişti ama bunda degisik biraz 😀 amin tüm annelerimize insallah annelik hem kutsal hem cok zor
Gizemlibirisi007 23 haftalığım benim de sızlıyor. Sanki elimle tutsam çocuğu yukarı kaldırıcam gibi😅 bazen hafif ağrı bile yapıyor. Bir süre sonra geçiyor