Balannebalcocuk Haftadayım inanılmaz bir vajinal kemik ağrım var oturup kalkarken yatarken farketmiyor sürekli ağrıyor. Yaşayan var mı normal mi ?
sekerinannesi_ Balannebalcocuk Ben 35teyim. Yaklaşık 2-3haftadir aynı problemi yaşıyorum. Özelikle de yatakta sağa sola dönerken ve kalkarken oluyor
4Serap4 Balannebalcocuk benim de öyle şuan bebek doğum pozisyonu almış kafası döndüğü için baskı ve ağrı olduğunu söylemişti doktor
December Balannebalcocuk 34 haftalığım benim de öyle bebek doğum pozisyonunda alt tarafta çok baskı var ağrım da oluyor erken gelebilir dedi doktor korkuyorum.
Nur_budak Balannebalcocuk bende 36+2 at tarafıma hareket ettikçe bıçak saplanır iğneliyor gibi oluyor
aysenurr- Haftadayim bende aynı durumdayım 2 haftadır. Yatakta sağa sola bile dönemiyorum. Arabadan inerken bile çok ağrıyo :(
Balannebalcocuk 4Serap4 2 gün önce kontrolüm vardı kötü bir şey söylemediği için bebek konusunda rahatım ama ben çok kötüyüm nasıl geçecek ne iyi gelir ki 😢
Balannebalcocuk December çok geçmiş olsun canım inşallah zamanında sağlıkla alırsın kucağına. Bana kontrolde bir şey demediği için rahatım ama beni çok zorladı 2 gündür