Fatma4747 Kızlar bebeğimin kafası Aşağıda bügün doktor dedi öyle olup 38 haftayı gören varmı 22 haftalığım ben
Selim_Alparslan Fatma4747 canım benimde 24. Haftamda kontrolüm vardı benim bebişde ters ayakları yukarda kafası aşağıda dedi doktorum . Rahim ağzı ve uzunluğunda sorun yoksa korkma canım
Berfin2626 Fatma4747 ben 32 hAftada Doğum yapmıştım kozımda 😊 normal hemde sağlıklıydı küvezde bile kalmadı
Berfin2626 Fatma4747 bende 17 haftadan beri asagıdaydı ama bende rahim yetmezliği var şimdide aynı sıkıntılarım var gönlünü ferah tut canım Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz
Elifasell Fatma4747 benim de hem eşi asagıdaydı hem de baş aşagıda bugudu resmen 20 cı haftada detaylj ultrosonda doktor demişti suan 34 olduk haylada tık yok devam ☺️☺️☺️
Seymaemre Fatma4747 benımki 21 de kafası aşağıdaydı 22 de ayakları aşağıya geçti 🥺 döndü yani dönebilir bi çok kez bence daha 4 ay var kuzum
Yagmur0256 Bana da 20 haftalıkken ters dedi hala öyle kafası aşağıda sanki hıçkırıklarını aşağıda hissediyorum ☺ 31 haftalığım
Yoncimik Bende 28 haftalıgım rahimde açılmaa var 1 cm bebek baş aşağı pozısyondaymış iğne yazdı bol bol dınlen wc hariç kalkma sakın dedi😞😞