Sunaya yesmad ben de ağızdan alıyorum 2 adet gece yatmadan al dedi dr baş donmesi oluyor diye sende grce al
Eminegksln Seguemka günde iki defa birini sabah kahvaltıdan snra fitil olarak kullanıyorum birini de gce yatarken kullanıyorum çünkü uyku yapıyor galiba bende
miray777 Eda3838 merhaba, geçmiş olsun öncelikle nasıl bir ağrı hissettiğiniz? Sanki ben de arada vajinada ağrı hissediyorum tarif de edemiyorum farklı bi şey
Eda3838 miray777 canım nasıl söylesem böyle kasık altında rahim bölgesi oralarda farklı bir sancı girip saniyelik bırakıyodu hemen arkasından tekrar sancı grip bırakıyodu 7-8 kez arka arkaya saniyelik aralıklarla tekrar edip duruyodu öğlen ve gece yatmadan önce aynı şekilde oldu sabahnda doktora gttm ben doktora söylemeden kendisi söyledi rahminde ağrı var senin diye şaşırdm hatta evet dedim dün farklı bir ağrı oldu diye hemen yazdı bu ilacı bana düşük tehlikesi olmasn diye dedi.
gamzecgr Seguemka yok sadece akşamları üst üste kullanıyorum gebelik başından beri öyle bı riskim yok aslında da ikiz gebelik olduğu icin devam ediyoruz
byzblt gamzecgr siz de mi 200 lük fitili gece yatarken iki tane alıyorsunuz doktorum bana öyle dedi ama sonrasında şüpheye düştüm
Aylinbat İkizlere hamileyim ilk üç ay günde 3 kez, 4.5.aylarda 2 kez, son bir aydır günde 1 kez fitil olarak kullanıyorum gece uyumadan önce. 31 haftalığım ikiz olduğu için sonlandırmıyor dr.