MelodyFairy Bu ayın sonu eşim tekrar sperm testi verecek değerler yine kötü gelirse bende doğum kontrol hapı alacağım artık en azından adetim düzenli olur Bir şey olduğu yok hamile kalamıyorum zaten
Mrv4 MelodyFairy folık asıtte kullanmanızı onarırım hamıle kalmadan önce başlamanız kolaylaştırıyor diye bılıyorum ☺️
tatlibebegim_ MelodyFairy doğum kontrol hapını bende 6 ay kullandım hormonlarımı mahvetti bi senede 15 kilo aldım düzeltmedide zaten adetimi çok pişmanım kullandığım için
e_blue_sky_a MelodyFairy doğum kontrol hapını doktorun vermesi gerekir. Adet düzeni için hayıt otu tohumu tavsiye ederim.
Merveogz33 MelodyFairy sohbetin başına hakim olamadım şimdi anladım doktorlar ne diyor bu duruma peki ?
2403melike MelodyFairy kis varsa sperm kalitesi düşükse bi klinikte sülük ve hacamat tedavisi öneririm kalbinizi ferah tutup şifa allahtan isteyerek
esraa1717 Bende kullandım 1 sene bıraktıktan 1 adetten sonra hamile kaldım arkadaşım da 5 sene kullanıp adet olmadan hamile kalmış yani zararı var diyenler oluyor ama bana doktor vermişti sende doktora sor istersen
MelodyFairy 2403melike kist yok suanda bende polikistik over var biraz geç adet oluyorum 35,37 gün gibi
2403melike MelodyFairy amh düşük çıktı bende çikolata kisti vardı 4 ay felan olmadı sonra sülük ve hacamat tedavisine başladım o ay hamile kaldım hamd olsun. Yani bence bide bunları deneyin eşinizle birlikte