Abikardes12 Kızlar 7+5 haftalığım kese kap atışını duydum çarşb kontrolüm var fakat bazen ara ara kalçamın üst tarafı kuyruk sokumum çok ağrıyor yatınca daha çok ağrıyor ona dikkat ettim başına böyle birşey gelen var mı?
Melos066 Abikardes12 19+6 haftaligim ve halen var o ağrı bende yürürken veya uzanırken çok tetikliyor doktoruma sordum gebelikle alakalı deil ortapediye danış dedi ama tabi gidemedim sıra yok herkeste olduğunu sanmıyorum ama aşırı Ağrıdigini biliyorum sende ilk bı doktoruna danış ona göre hareket edersin hadi ben biraz kilo almaya başladım ama seninki çok yeni şu anda olmaması lazım dediğin gibi ben halen cekiyirum
Yorgunanneee21 Abikardes12 Evet gebelikte oluyor böyle siyatik ağrılar. İlk geceliğine olmuştu ani hareket yapınca da 5 gün yataktan kalkamamıştım doktor MR falan çekmedi yapacak birşey yok doğumdan sonra devam ederse çaresine bakılır şuan bişey yapılamaz dedi
Abikardes12 Melos066 ya bende açıkcası ılk dogumum spınal oldu ona baglıyorum cunku gebelıgımden oncede ara ara oluyordu oglumu sallarken vs ama sorucam gene
Bilge_kalkan Çok normal canım bende de oluyor ama sen yinede doktora söyle kontrole gittiğinde kanaman falan yoksa korkutma kendini
Abikardes12 Bilge_kalkan yok çok şükür kanamam falan belim agrıyodu ona normal dedı ama bu hafta kalcamın usstu agrıyor anlamadım
Bilge_kalkan Bende 7+5 haftalığım bel ağrım olduğunu söyledim ilaç verdi düşüğü engellemek için çok şükür geçti
Abikardes12 Yorgunanneee21 galıba bende gebelıgım boyunca fekıcem gbı bu agrıyı aman bebegıme bısı olmasında snrasında bakrız dedıgınız gbı
Yorgunanneee21 Abikardes12 Allah korusun sağlıkla kucağınıza alın inşallah gerisi insanın umrunda olmuyor zaten 😊
Melos066 Abikardes12 ya bir çok yakınım zayıf olduğumdan dolayı dedi ama sizin kilonuz kaç acaba ben 48de hamile kaldım şu an 50yim belki yükselmiştir 4 hafta önce 50di
Abikardes12 Melos066 😆😆😆 ya ılk dogumum spınal oldu ondan olabılır mı acaba yarın kontrolum var sorarım