Tugce_gokalp sukriyecengl Glsng_ şehir hastanesinde ilk nstme 36 da grdm 2.gebeliğim 34 deym 2 hafta sonra gel dedi yine 36 da grecm
Svd12345 Glsng_ 33+1 de gittim. Nst istedi .. dedi 32 den sonra istiyoruz. Sonra 36+1 de girdim Şuan 37+0 olduk.
Tugce_gokalp Glsng_ Tabi ki ilk gebeliğim rahattı bunda kasılma bebek kndini bi tarafa topluyor dediğim de ise 27 haftalkkn nst istemşti yani mecbur kalmadığı sürece nst istemeyo 36 dan önce riskli gebelerde daha erkn başlıyor tabi
Svd12345 Glsng_ bn sürekli randevu buluyorum.. MHRS den bak . E devlet üzerinden giriyorum . Elimde olsa her hafta giderim 😊
Birannis 34 de başlıyor benim olduğum şehirde ama 3 gün önce tam 33 ken randevum vardı doktor nst ye gonderdi artık 3 haftada 1 gireceksin dedi
Glsng_ Tugce_gokalp o bende de var içeride hep Bi hareket, toparlanma minik kızım hiç rahat durmuyor ☺️
Tugce_gokalp Glsng_ Bnmde kız son 3 haftadr da göğsümün altın bıcak gibi batıyo resmen uykudan uyanyrm geceleri acısına
Arzgl123 Glsng_ Genelde bı sorun görmezlerse 34 35 gbi nst ye bağlanıyor sanırım.ben 32 haftalık gttim nst ye bağlanmadı hersyi normaldi.simdi bı daha 35 te gidicem o zman kesin bağlar artık.