oylesinebiri0 Ya ben üvey diye biliyorum çevremdeki herkes yok baba aynı olduğu için anne farklı olsa da öz oluyor diyor doğru mu ?
Melike_4949 oylesinebiri0 iki türlü uveydir bence ama annem anne bir baba ayrı kardeşleri daha öz gibiler baba bir anne ayrı kardeşleri var onlarla o kadar samimi değil
oylesinebiri0 Anneadayiii__ bence de yani çocuk hem anneden hem babadan oluşuyor yani ne bilim kafama yatmıyor bir türlü
Anneadayiii__ oylesinebiri0 yok ya benim babamın annesi üvey amcalarım var o kadından olma ama üvey amca diyorum çünkü annesi farklı babaannemden değil ana baba aynı olursa bence öz olmalı kdkkd ya ne hissettiğinde alakalı işte
Birannis Babadan olunca öz olur diye biliyorum ama yani kardeş bu öz üvey diye ayırmakta bana garip geliyor anne de olsa baba da olsa farklı olan en nihayetinde kan birliği var yani kardeş kardeştir
Anneadayiii__ oylesinebiri0 kardeş nedir karındaş aynı babadan gelirsin aynı karında doğarsın aynı yerden çıkarsın bu yani 😂
oylesinebiri0 Anneadayiii__ 😅😅aynen ya benim 10 15 tane amca hala var hepsi üvey bazılarının baba farklı anne aynı bazılarının baba aynı anne farklı öz sadece 1 halam var allak bullak bir aile işte kckfkckck
Eceliza3434 oylesinebiri0 öz üvey derken ne amaclaniyor ki? Hissiyat önemli bana göre üvey her ikiside ama annelerin bir olupta özden yakin olan insanlar var …
Eceliza3434 oylesinebiri0 valla biolojik acidan üvey ikiside :) biri tutsa yeter diye bisey yok :) adi üstüne biolojik ama yarim kardes diyor yabancilar yani öylede böylede akrabasin o bi gercek :)