Anneadayiii__ edasontr konuyla alakasız ama ikiz bebek nasıl oluyor mesela normal gebelikte bulantı oluyor ikizlerde daha çok mu oluyor bulantı
sweetmom_ edasontr öncelikle Allah bağışlasın İnşaAllah. Üstteki kız gibi alttakini bilemedim. Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin ikisini de İnşaAllah. Dua et rabbim bana ve benim gibi evlat isteyenlere de nasip etsin o duyguyu🥲💖
Anneoluyorumm00 edasontr ayy MaşALLAH canım sağlıkla al kucağına inşALLAH 🤲 seninki ikiz miydi 🥰 ben üsteki kız alttakide erkek olduğunu düşünüyorum 😊 ayyy kız bende ikiz çok seviyorum
edasontr Anneadayiii__ yoo ben ilk gunden beri hic bir belirti yasamadım kzumm hala daha yok 15 haftama girdim hala hamile degil gbiyim sukur bende cok korkmustum cok kusarım ederm agrım cok olur derdim ama hic yok inan hicbir belirtim yok hala 🥰🥰
edasontr Anneadayiii__ yaaa allah yardımcın olsun kzum ne diym herkeste farklı dmeekki ben hep unutuyorum hamile oldugumu belirti olmayonca
Anneadayiii__ edasontr bulantınızın olmamasına sevindim cidden benimde geçmedi ama bir şekilde alıştım artık Rabbim sabrını veriyor 🌸
edasontr Anneadayiii__ oluyor ama tehlike sanırım ben oyle bliyorum insallah sorunsuz bir dogumum olur nasıl olucak bende bilmiyorum
edasontr sweetmom_ sweetmom_ rabbim tez vakitte sana ve bekleyen herkese bu guzel duyguyu yasatsın insallah🤲🏻🥰
edasontr Anneoluyorumm00 evet cnmm ikiz allah razı olsun insallah bi kız bi erketir oncelk saglıklı olması tabi 🥰🤲🏻🤲🏻