sedagokcen kızlarrr 4+4 hamileyim fakat gögüslerim dısında sık tuvalete gitmem dısında mide bulantım yok sizce endişelenmelimiyim????
Dderryaa sedagokcen bende aynı sen gibiyim göğüs kasık ve bel ağrısı dışında biley yok daha hiç bulantım olmadı
NimetSa sedagokcen her hamilelikte olmuyor zaten 11 haftalık benim daha gram midem bulanmadı çok şükür üzülme buna sevin canım ☺️☺️
Smiley87 sedagokcen canım sen daha ne istiyorsun acaba keyfini çıkar işte 😁 şaka bir yana 6-7 civarı başlar , 8 e kadar bulantın olmazsa da daha olmaz 🤗
Ayse1 Bulantı 6.haftadan itibaren başlar .ben de senin gibi korkmuştum sonra o kadar çok midem bulandı ki 😂
petitehatunn 6’yı geçtim Maşallah tık yok Allaha şükür🙏🏾 Bence olmaması olmasından daha iyi. keyifle geçiriyoruz süreci
hllkrdmn09 12+2 olduk 4. Haftada bir kaç gün hissettim bulantı sonra geçti gitti. Dr demese hamile olduğumu bebeğimi ultrason da görmesem inanmam hamile olduğuma. Hatta çoğu Zaman gün içinde iş güç derken unutuyorum 🤭
worin adetim gecikmese ben hamileliğimi heralde 24. haftama kadar asla hissetmezdim😂 herkesfe belirti olmak zorundd değil hamilelikten hamileliğe bünyeden bünyeye değişiyor cnm:)
Morcivert061 sedagokcen Degisiyo cnm hersey benim 4 ile 6 hafta arasi heran midem bulandi sinrasinda hic midem bulanmafi sadece goguslerim sisti
hunilimom sedagokcen 4 aylık hamileyim en çok korktuğum şey mide bulantisiydi ama olmadı şükür 🙏 belki sende de olmaz
gizemgb sedagokcen Valla ben de 13. Haftayi bitirdim bir kez olsun mide bulantisi kusma yasamadim cok sukur korkulacak bisey degil bu zaten sizin daha cok erkenmis bazisinin 6. Haftadan sonra basliyor ama insallah hic olmaz :)
Nerm7n Ben sadece minibüs otobüs yolculuğunda aşırı hissediyordum özellikle ilk haftalarda Ama genel olarak rahat geçti. Ama yoğun yaşayanlar için çok Zor bir durum. Sosyal yaşamı çok etkiler. Allah kolaylık versin. Bende ki yoğun belirti iştah tavan aklım fikrim yemekte sadece okadar 😋😃✌🏻
kdrt sedagokcen benim son 7 haftam ve hiç mide bulantısı yaşamadım zerre bişeyden tiksinmedim canım aksine baya baya iştahlıyım 😂
ebru23 sedagokcen sanslisinda erken yani benim 10. haftada basladi her hamilelik bir degil zaten milletle kendini kiyaslama doktorun ne derse odur